1 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση




Αγαπητοί φίλοι

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην ενημερωτική εκδήλωση, για το πρόγραμμα ‘Γερά Δόντια - Χαρούμενα Παιδιά’, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, στο κατάστημα του Επιμελητηρίου Bοιωτίας (Λ.Κουτσοπετάλου 1),στη Λιβαδειά και ώρα 17:00. Το πρόγραμμα είναι μια συνεργασία  φορέων υγείας και εκπαίδευσης Βοιωτίας και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση γονέων, μαθητών και σχολικής κοινότητας στη σπουδαιότητα της φροντίδας της στοματικής υγείας των παιδιών.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

      Εισαγωγή - Συντονισμός  (Παπακώστα Αλεξία, Εκπαιδευτικός, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας)
      Η πρόληψη ως απάντηση στην κρίση  (Δημητριάδης Δημήτρης, Οδοντίατρος, Επιμελητής Α΄ Οδοντιατρικού Τμήματος Κ.Υ. Σχηματαρίου)
      Προγράμματα αγωγής στοματικής υγείας στην κοινότητα (Μόσχου Αναστασία, Δ/ντρια Οδοντιατρικού Τμήματος Κ.Υ. Διστόμου)
      Αγωγή στοματικής υγείας στο σχολείο: η εμπειρία των εκπαιδευτικών
      Στόχοι και περιγραφή του Προγράμματος Προαγωγής της Στοματικής Υγείας στο Ν. Βοιωτίας ‘Γερά Δόντια - Χαρούμενα Παιδιά’ (Δημητριάδης Δημήτρης)
      Συζήτηση - Ερωτήσεις

Η παρουσία όλων -γονέων, εκπαιδευτικών και οδοντιάτρων- είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική για την επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες: 6944646435, κ. Δημητριάδης Δημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου